Hemsida för ny mäklarfirma - Rama Fastighetsförmedling

När jag skulle starta mitt företag finkammade jag nätet i jakt på en webbyrå. När jag sedan kom i kontakt med Henrik förstod jag direkt att jag hade hittat rätt. Han är kunnig, bra på att lyssna och komma med smart input.

För mig är det också viktigt att han är lätt att få tag i och snabb med att leverera resultat. Henrik vet hur en bra mäklarsida ska se ut och han får alla delar att funka.

Burim Rama

Burim Rama

Fastighetsmäklare & ägare

När Burim kontaktade mig hösten 2021 var han i full färd med att förverkliga sin dröm om en egen mäklarfirma. Nu ville han ha hjälp med att bygga sin nya hemsida kopplad mot Vitec Express.

Precis som jag är Burim en tävlingsmänniska. Själv kan jag känna igen mig i det när jag svettas i padelhallen eller svingar en järnnia. Samtidigt får jag väl erkänna att Burim är på en annan nivå. Ett VM-guld i thaiboxning skojar man inte bort. Hursomhelst är det en trevlig kille som det är ett nöje att samarbeta med. Jag är glad över att få vara med på hans företagarresa. En resa som bara har börjat.

Uppdraget

En reklambyrå fick uppdraget att ta fram en grafisk profil och logotyp för Rama Fastighetsförmedling. Utifrån den grunden har AO Media svarat för all webbdesign och webbutveckling. Plus att vi har kopplat sajten med alla dess tjänster till Vitecs mäklarsystem. Vi har bland annat konfigurerat anpassade objektsbeskrivningar och objektslistor. Dessutom har vi tagit fram en egen boka-visning-funktion. När en besökare bokar en visning på hemsidan trillar alla uppgifter automatiskt in i Vitec.

Utmaningen

En nystart är förstås en utmaning i sig. Det finns inget att bygga på så man börjar från noll. Då är det viktigt att noga tänka igenom alla delar, från det visuella uttrycket till användarvänlighet och tekniska kopplingar. När vi började den här resan hade Burim inte jobbat i Vitec, så utöver hemsidesbygget har jag fungerat lite bollplank för systemet. Burim hade bråttom att komma igång. Så det här var har varit ett projekt där det hela tiden har gällt att leverera resultat.

Resultatet

Burim hade en tydlig målbild av vad hemsidan skulle innehålla och hur den skulle upplevas. Från den utgångspunkten är jag väldigt nöjd med vad vi har åstadkommit. En hemsida som har en enkelhet samtidigt som den är snygg och gör det den ska. Enkel att navigera och komma till avslut. 

Om Rama fastighetsförmedling

Burim Rama hade en mäklarkarriär på Fastighetsbyrån bakom sig när han i november 2021 drog ugång Rama Fastighetsförmedling med bas i Kristianstad. Drivkraften var att få total frihet att själv utforma mäklartjänsten med varje enskild kund i fokus. Företaget fick en rivstart med flera lyckosamma försäljningar redan första månaden och sedan dess pekar alla kurvor uppåt.

Titta in hos Rama →

Gör som 38 andra
svenska fastighetsmäklare.
Ta hjälp av AO Media.

Fyll i formuläret nedan eller ring mig på 0708-786 847 så återkommer jag så snabbt som möjligt till dig.

AO Media hjälper närmare 40 fastighetsmäklare med deras hemsidor anpassade till Vitec Express.
Här är några: