Henrik Eklund, AO Media

Det här är AO Media

Jag heter Henrik Eklund. Det är jag som står bakom AO Media. Till min hjälp har jag ett nätverk av duktiga specialister. Där finns bland andra min backend-guru Robert Lord, som kan översätta de mest komplicerade önskemål till fungerande kod och copywritern Hans Hedenmalm, som kan konsten att skapa webbtexter som fastnar.

Varför välja AO Media?

Det finns många webbyråer därute. Men vi är inte många som har valt att jobba exklusivt mot fastighetsmäklare. Som talar ditt språk och vet vad som är viktigt för dig.

En mäklarsida är inte vilken webbplats som helst. Visst, den ska vara snygg, lättnavigerad, intressant och locka till köp. Men den måste också vara ”sömlöst” integrerad med ditt mäklarsystem. Allt måste bara fungera – hela tiden – utan en massa krångel för dig. Det där vet vi.

Vi vet också hur affärskritiskt det är att all data hämtas korrekt och utan lagg och vid det här laget vet vi hur vi får det att hända.

Du kan inte vara lika säker på att en webbyrå vilken som helst hänger med när du börjar prata om olika kopplingar mellan hemsidan och mäklarsystemet.

En kort historia

Mitt första jobb som webbdesigner tjatade jag till mig 1995. Det var på dåvarande Capitex, numera Vitec, i Kalmar. Jag kände direkt att jag hamnat rätt. Att det var digitala medier jag skulle jobba med. Så jag bestämde mig för att lägga karriären som grundskollärare på hyllan.

Sedan dess har jag ägnat mig åt webblösningar för fastighetsmäklare på heltid. Först som anställd på Capitex och sedan 2004 i egen regi med AO Media. Under alla de här åren har jag levt med Vitec Mäklarsystem, som från början utvecklades av Capitex. Så jag vågar stå för att jag kan det utan och innan.

Det här är Henrik

Jag gillar verkligen mitt jobb. Jag brukar säga att det nästan är min hobby. Men bara nästan, för jag är också lite besatt av padel. Så pass att jag vid sidan om driver en padelhall i Kalmar tillsammans med tre andra padelgalningar. Om jag blir tvungen kan jag också prestera en hyfsad golfswing. Som bäst hade jag 6 i handicap.

När jag är igång och skryter (vilket tar emot vet alla som känner mig) kan jag också berätta att mina kunder brukar säga att jag är lätt att samarbeta med. De säger ofta att jag förstår vad de vill kunna göra med sin hemsida redan innan de har hunnit berätta det – och att jag är snabb på att återkoppla när de behöver hjälp. Ska jag själv lägga till något är det väl det där med noggrannheten. Jag slutar inte att putta pixlar fram och tillbaka förrän jag känner att det är rätt på tiondelen av en millimeter.

Nu när du känner mig lite bättre, tycker du att vi ska ta tag i din hemsida tillsammans?

Bästa hälsningar / Henrik

När jag skulle starta mitt företag finkammade jag nätet i jakt på en webbyrå. När jag sedan kom i kontakt med Henrik förstod jag direkt att jag hade hittat rätt. Han är kunnig, bra på...

Läs hela kundcaset om Rama →
Burim Rama

Burim Rama

Fastighetsmäklare & ägare Rama

Det kändes väldigt tryggt att ha Henrik med i ett så komplext och snabbt projekt. Han har så mycket erfarenhet att falla tillbaka på, han kan vårt Vitec Mäklarsystem utan och innan och...

Läs hela kundcaset om Pontuz Löfgren →
Mirata Dani

Mirata Dani

Marknadsansvarig Pontuz Löfgren

Henke på AO Media är otroligt kompetent. Men så är han kanske den som byggt flest mäklarhemsidor i Sverige.

Han är väldigt lätt att ha att göra med. Förstår direkt vad det är vi...

Läs hela kundcaset om Västanhem →
Per Sandwall

Per Sandwall

Kontorschef och grundare Västanhem

Gör som 38 andra
svenska fastighetsmäklare.
Ta hjälp av AO Media.

Fyll i formuläret nedan eller ring mig på 0708-786 847 så återkommer jag så snabbt som möjligt till dig.

AO Media hjälper närmare 40 fastighetsmäklare med deras hemsidor anpassade till Vitec Express.
Här är några: