Ny mäklarhemsida för Pontuz Löfgren Fastighetsmäklare

Det kändes väldigt tryggt att ha Henrik med i ett så komplext och snabbt projekt. Han har så mycket erfarenhet att falla tillbaka på, han kan vårt Vitec Mäklarsystem utan och innan och han förstår våra utmaningar.

När vi vet vad vi vill uppnå hittar han alltid det bästa sättet att översätta det till webbkod. Henrik vet vad som fungerar och är en fantastisk problemlösare. Och vi kan alltid lita på att han finns där när vi behöver hans hjälp. Det är värt hur mycket som helst.

Mirata Dani

Mirata Dani

Marknadsansvarig

Pontuz Löfgren AB är min äldsta kund. Vår relation går tillbaka till slutet av 1990-talet när jag fortfarande jobbade på programvaruföretaget Capitex, som senare köptes upp av Vitec. När jag startade i egen regi 2006 följde Pontuz Löfgren med. Sedan dess har jag löpande hjälpt dem att förverkliga sina visioner för hemsidan. Det senaste stora projektet inledde vi våren 2021. Inom loppet av några intensiva månader byggde vi en helt ny hemsida som lanserades i september 2021.

Uppdraget

Alla uppdrag är olika. Ibland har vi på AO Media ett totalansvar för alla delar, ibland jobbar vi tillsammans med andra aktörer. I det här fallet hade reklambyrån Bravissimo en viktig roll. De hade precis gjort en total omarbetning av Pontuz Löfgrens grafiska profil men också av tonaliteten i all kommunikation. Det arbetet låg till grund för en total omarbetning av webbinnehåll och design. Min uppgift var att bygga webbsidorna utifrån det material Bravissimo levererade. Men också att integrera den nya hemsidan med Vitecs mäklarsystem. Vi hade ett tätt samarbete som fungerade väldigt bra.

Utmaningen 

Det här är en kund som ligger i framkant och alltid har idéer. I det här projektet byggde vi bland annat en lösning som hämtar omdömen från hittamäklare.se och visar dem på respektive mäklares presentationssida. Vi satte också upp en avancerad sökfunktionalitet som gör det möjligt för besökarna att i detalj filtrera vilken typ av objekt de vill titta på. Och så såg vi över hela webbstrukturen och navigationen. Efter lanseringen var det inte mycket som var sig likt. Samtidigt jobbade vi efter ett pressat tidsschema.

Resultatet

Jag tycker att Bravissimo har gjort ett fantastiskt jobb med kommunikationen och den visuella identiteten (jag gillar verkligen den nya grafiska profilen). Och jag är stolt över vår del i projektet. Jag tycker vi fick till en helhet som förenar vass design med funktionalitet. Nu väntar jag med spänning på vad vad nästa utmaning från Pontuz och hans gäng blir.

Om Pontuz Löfgren

Årets mäklarkontor i Sverige 2020, årets marknadsförare i Kalmar 2018 och landets mest rekommenderade mäklare. Pontuz och hans medarbetare tittar alltid framåt. De är öppna för att tänka nytt, hitta nya sätt att jobba och förbättra kundupplevelsen. Pontuz var nog en av de första i landet att presentera en personligt skriven blogg på sin hemsida. Än mer imponerande är att han hållt i det projektet vecka efter vecka sedan starten 2004. För mig är också Pontuz Löfgren en väldigt speciell kund. En kund som alltid ger mig nya utmaningar och tvingar mig att bli bättre. Men också en kund som lyssnar och ger mig förtroende.

Titta in hos Pontuz Löfgren →

Gör som 38 andra
svenska fastighetsmäklare.
Ta hjälp av AO Media.

Fyll i formuläret nedan eller ring mig på 0708-786 847 så återkommer jag så snabbt som möjligt till dig.

AO Media hjälper närmare 40 fastighetsmäklare med deras hemsidor anpassade till Vitec Express.
Här är några: