Hemsida för Innerstadsspecialisten med koppling mot Vitec Express

När vi skulle bygga om hemsidan upplevde vi att de vi jobbade med inte hade riktig koll på Vitec mäklarsystem, något som är otroligt viktigt för oss och alla mäklare som använder det.

Det som är speciellt med Henrik är hans omedelbara närhet till Vitec. Han kan verkligen mäklarsystemet och har ju till och med jobbat där. Det gör allting så mycket enklare.

Henrik är också lätt att samarbeta med. Han ger snabb respons och löser alla problem som dyker upp. Han är kunnig och har förståelse för våra behov. Dessutom upplever jag honom som väldigt prisvärd.

Magnus Holmberg

Magnus Holmberg

Fastighetsmäklare & ägare

När Innerstadsspecialisten kontaktade mig 2017 skulle de dels bygga om hemsidan men stod också inför ett akut problem – kopplingen till Vitec mäklarsystem var föråldrad och behövde byggas om från grunden. Sedan dess har vi gjort om hemsidan ytterligare en gång och vårt samarbete fortsätter. En trevlig kund som jobbar väldigt aktivt med Vitec och tar vara på teknikens möjligheter.

Uppdraget

I det här projektet har vi haft ansvaret för all kodning och alla kopplingar till Vitec men också externa tjänster som Hitta Mäklare. Magnus på Innerstadsspecialisten är väldigt framåt och hör kontinuerligt av sig med idéer och tankar om olika produktförbättringar. Just nu handlar det om sätta upp en lösning för att kunna ladda upp video och presentera den snyggt i anslutning till bostadsbeskrivningar.

Utmaningar 

Att bygga alla kopplingar mellan Vitec och en mäklarsida är alltid en utmaning. Det är mängder av olika typer av data som ska hämtas enligt olika specifikationer och kopplas utifrån Vitecs API. Här byggde vi också ett antal speciella funktioner. Bland annat ville Innerstadsspecialisten ha en avancerad typ av fritextsökning som visar sökresultat simultant. Vi gjorde också en integration som skickar bostadsdata mellan Vitec och SBAB när spekulanter vill få fram en beräkning av bolån.

Resultatet 

Jag tycker vi har fått till en hemsida som förmedlar Innerstadsspecialistens exklusivitet och specialistklunskap. Navigationen är enkel och intuitiv. Sidan är också snabb och har en sömlös integration med Vitec Express via deras API (Connect). Allt bara funkar utan att vare sig mäklarna eller besökarna behöver fundera över det.

Om Innerstadsspecialisten

Innerstadsspeciasten är precis vad de heter – en mäklare helt inriktad på Stockholms innerstad. Företagets 25 mäklare verkar nästan uteslutande innaför tullarna. Där säljer de å andra sidan sisådär 700 bostäder om året. I Vasastan är Innerstadsspecialisten näst största mäklare, och kontor har man också på Kungsholmen och Södermalm.

Titta in hos Innerstadsspecialisten →

Gör som 38 andra
svenska fastighetsmäklare.
Ta hjälp av AO Media.

Fyll i formuläret nedan eller ring mig på 0708-786 847 så återkommer jag så snabbt som möjligt till dig.

AO Media hjälper närmare 40 fastighetsmäklare med deras hemsidor anpassade till Vitec Express.
Här är några: