Design av Valvets hemsida som integrerades mot Vitec Connect

Henrik är noggrann, eftertänksam, lyhörd och smart. Trots att han är leverantör ser jag honom som en av mina viktigaste medarbetare.

Hemsidan är affärskritisk. Alla uppgifter där måste vara rätt – hela tiden. Då måste också tekniken och alla kopplingar fungera.

Henrik får mig att känna lugn. Många "vanliga" webbbyråer underskattar komplexiteten i en mäklarhemsida. Men Henrik kan vårt mäklarsystem utan och innan. Han förstår våra utmaningar och är helt enkelt sjukt kompetent. Att ha honom som leverantör och samarbetspartner är ett lätt val.

Johanna Eklund

Johanna Eklund

Marknadschef

För mig är alla kunder speciella, men Valvet Mäklarfirma är den enda där jag har en släkting som beställare. Tur för mig då att min kusin Johanna är så trevlig. Nu tror jag knappast att det hade något med saken att göra när de 2016 sökte en ny webbyrå. Däremot hade de upptäckt att det var upplagt för problem att arbeta med leverantörer med begränsade insikter i Vitec Express. "I det läget kändes det självklart att välja AO Media", säger Valvet själva. Sedan dess har vi svarat för en total redesign och uppdaterat all teknik, inklusive integration mot Vitec Connect, som får hemsidan att snurra. Och vårt samarbete fortsätter.

Uppdraget

Vi började med en rejäl översyn av webbstrukturen. Valvets affärsmodell bygger på att förmedla bostäder på ett utvalt antal orter. Därför var det viktigt att hjälpa spekulanter att snabbt navigera utifrån sina preferenser. Utan att klicka sig igenom ett antal undermenyer. Parallellt med det byggde vi om alla kopplingar mellan hemsidan och Vitecs mäklarsystem – och skapade nya för tillkommande funktioner. Sedan vårt samarbete startade har vi dessutom förädlat form och design i flera etapper.

Utmaningar

Valvet ger kontinuerligt ut kundtidningen Valvets Veranda med artiklar om bostadsmarknaden, inspiration och objekt till salu. Artiklar som också ger ett mervärde på hemsidan. Därför skapade vi en lösning som gör det möjligt för medarbetarna att publicera innehåll själva. Vi utvecklade också en funktion som ger bostadsspekulanter möjlighet att ange sina önskemål via ett formulär. Uppgifterna går in i Vitecs system som automatiskt matchar spekulanterna med relevanta objekt och notifierar dem via e-post. Det sparar mycket tid åt mäklarna. Just nu ser vi till att rätt bostäder hämtas från Vitecs system och visas på skärmar i Valvets skyltfönster.

Resultatet

Jag är väldigt nöjd med intrycket som Valvets hemsida förmedlar. Och jag tror att stabiliteten i den tekniska plattformen har hjälpt mäklarna att sova lite bättre om natten. För besökarna har det blivit betydligt lättare att snabbt hitta den information de söker, vilket i sin tur leder till bättre affärer.

Om Valvet

Valvet förmedlar premiumbostäder i kustnära lägen i nordvästra Skåne. Deras främsta fokus ligger på ett antal utvalda orter Helsingborgsområdet och Kullabygden. Det är ett företag som byggt sin affärsidé på exklusivitet. Exklusivitet inte bara sett till objekten som förmedlas utan också till marknaderna de finns på. Varje försäljning får ta den tid som krävs för bästa resultat. Och varje visning hålls exklusivt för en enda spekulant. Så hos Valvet är du speciell även som kund. Valvets affärsfilosofi har varit framgångsrik i 30 år vid det här laget. Idag har företaget ett 30-tal medarbetare.

Titta in hos Valvet →

Gör som 38 andra
svenska fastighetsmäklare.
Ta hjälp av AO Media.

Fyll i formuläret nedan eller ring mig på 0708-786 847 så återkommer jag så snabbt som möjligt till dig.

AO Media hjälper närmare 40 fastighetsmäklare med deras hemsidor anpassade till Vitec Express.
Här är några: