Penny

Rehab för mäklarhemsidor kopplade till Vitec Express

Du är mäklare. Du har en hemsida. Men ärligt talat är kopplingarna med Vitec mäklarsystem lite sisådär. Integrationen med Vitecs API är inte vad du skulle kalla sömlös. Det går inte med raketfart heller. Och du funderar mer och mer på om hemsidan verkligen ger din försäljning ett lyft. Är det här du?

Trött på quick fix?

Det är klart att du kan fortsätta lappa och laga. Men ärligt talat – löser det problemet? Får det dig att sova bättre om natten? Eller skulle det kännas bättre att ha en hemsida som gör det den ska – hela tiden? Som lyfter din försäljning och genererar nya kundkontakter. Och slippa oron i magen över när kopplingen till Vitec ska krascha nästa gång.

Ge din hemsida lite kärlek

Skicka din hemsida på rehab hos oss. Vi ställer diagnos och föreslår en rehabplan. Kanske behöver den bara en teknisk översyn. Kanske behöver också design, struktur och navigering ett lyft. Kanske behöver också budskap och webbtexter vässas. Ibland vet du redan själv vad som fattas. Annars bidrar vi gärna med analysen. I vilket fall som helst lovar vi att hitta lösningar på problemen.

Henrik är noggrann, eftertänksam, lyhörd och smart. Trots att han är leverantör ser jag honom som en av mina viktigaste medarbetare.

Hemsidan är affärskritisk. Alla uppgifter där måste vara rätt – hela tiden. Då måste också tekniken och alla kopplingar fungera.

Henrik får mig att känna lugn. Många "vanliga" webbbyråer underskattar komplexiteten i en mäklarhemsida. Men Henrik kan vårt mäklarsystem utan och innan. Han förstår våra utmaningar och är helt enkelt sjukt kompetent. Att ha honom som leverantör och samarbetspartner är ett lätt val.

Johanna Eklund

Johanna Eklund

Marknadschef Valvet

När jag skulle starta mitt företag finkammade jag nätet i jakt på en webbyrå. När jag sedan kom i kontakt med Henrik förstod jag direkt att jag hade hittat rätt. Han är kunnig, bra på att lyssna och komma med smart input.

För mig är det också viktigt att han är lätt att få tag i och snabb med att leverera resultat. Henrik vet hur en bra mäklarsida ska se ut och han får alla delar att funka.

Burim Rama

Burim Rama

Fastighetsmäklare & ägare Rama

Det kändes väldigt tryggt att ha Henrik med i ett så komplext och snabbt projekt. Han har så mycket erfarenhet att falla tillbaka på, han kan vårt Vitec Mäklarsystem utan och innan och han förstår våra utmaningar.

När vi vet vad vi vill uppnå hittar han alltid det bästa sättet att översätta det till webbkod. Henrik vet vad som fungerar och är en fantastisk problemlösare. Och vi kan alltid lita på att han finns där när vi behöver hans hjälp. Det är värt hur mycket som helst.

Mirata Dani

Mirata Dani

Marknadsansvarig Pontuz Löfgren

5 frågor du behöver ställa dig om din hemsida

Hjälper den dig att sova gott om natten?

Tekniken är A och O på en mäklarsida. Kopplingen mellan hemsidan och Vitec Express måste fungera. Objektlistor, objektsbeskrivningar och formulär för interaktion måste presenteras snyggt, logiskt och utan fördröjning. Och skulle något bli fel måste du känna dig säker på att få hjälp direkt. Inte vänta i någon supportkö.

Bygger den relationer?

Affärer bygger alltid på förtroende. Förtroende byggs av människor. Mäklare och mäklarassistenter är mäklarföretagets viktigaste tillgång. Hemsidan ska visa vilka ni är. Visa på er kunskap och kompetens men också ge en bild av människorna bakom yrkesrollerna.

Ger den mervärde?

Känner dina besökare att de lär sig något nytt på din sida? Får de värdefulla tips och inspiration? Kvalitativt och relevant innehåll i form av artiklar och/eller filmer får besökare att vilja besöka och stanna på hemsidan. Det bygger kundlojalitet, stödjer kunderna i köpresans olika faser och hjälper dig att äga ditt ämne.

Är den snygg?

Estetik är ett grundläggande värde i din affär. Därför måste hemsidan andas kvalitet och vara en njutning för ögat. All text måste ha ett tilltal som inger förtroende och får besökaren att känna sig hemma.

Är den användarvänlig?

Varje besökare är en presumtiv kund. Hon eller han ska snabbt och enkelt hitta det de söker. Strukturen ska vara logisk och leda besökaren rätt, men också väcka intresse och överraska med mervärden. Att den också ska vara optimerad för att synas i relevanta sökmotorer ser vi som en ren självklarhet.

Varför AO Media?

Vi jobbar exklusivt med hemsidor till fastighetsmäklare. Allt ifrån stora mäklarbyråer till enmansföretag. Det har vi gjort sedan 1996. Så vi vet vilka krav du som mäklare ska ställa på din hemsida. Och vi vet hur affärskritiskt det är att den är driftsäker.

Vi är experter på Vitecs mäklarsystem. Vi jobbade faktiskt med det långt innan det hette så. Vi kan räkna upp alla fält som kan matas in i Vitec Express i sömnen och har gedigen kunskap om tekniken bakom. Och skulle du vilja ha funktionalitet utöver det utvecklar vi den lösning du behöver. Så vi kan det utan och innan och vet hur din hemsida ska optimeras för att lira med det.

Gör som 38 andra
svenska fastighetsmäklare.
Ta hjälp av AO Media.

Fyll i formuläret nedan eller ring mig på 0708-786 847 så återkommer jag så snabbt som möjligt till dig.

AO Media hjälper närmare 40 fastighetsmäklare med deras hemsidor anpassade till Vitec Express.
Här är några: